当前位置:湖北自考网 > 湖北普通专升本< > 湖北专升本试题及答案

2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案3


以下是湖北专升本网为大家整理的关于湖北普通专升本英语单选题的练习,正在备考的考生们可以做做看。 41.This is an _______ that will not be easily forgotten. A.impact B.academic C.insult D.alternative 42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here. A. engage B.comfort C.execute D.forgive 43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them. A.harbour B.function C.definite D.essential 44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts. A.fountain B.fix C.tight D.fasten 45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work. A.owing B.device C.tired D.extra 46.My throat is _______. I cannot speak any more. A.sore B.purchase C.glow D.faint 47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war. A.transferred B.transformed C.transmitted D.transported 48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope. A.case B.double C.enclose D.nonsense 49.Many English words are _______ from Latin. A.displayed B.spread C.lost D.derived 50.I feel _______ to say that I can not believe what he said. A.wanted B.observed C.obliged D.wandered 答案: 41.C 42.D 43.D 44.D 45.D 46.A 47.A 48.C 49.D 50.D 希望以上练习题对大家有所帮助。










编辑推荐:
湖北普通专升本各招生院校2017-2019年历年录取分数线
2020年湖北普通专升本培训班招生简章

 以上就是有关2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案3的简要介绍。更多湖北专升本试题及答案,敬请关注!
您可能感兴趣的:
我们是有底线的>_<
阅读更多请进入网站地图 自考动态 最新更新 自考XML地图 XML地图
Copyright 2005-2020 版权所有:湖北自考网 运管管理:武汉易学堂教育科技有限公司 All rights reserved
声明:本频道为湖北专升本交流信息网站,政策通知敬请考生以权威部门公布的正式信息为准
鄂ICP备14009716号-1
客服