当前位置:湖北自考网 > 湖北普通专升本< > 湖北专升本试题及答案

2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案2


以下湖北专升本英语单选题主要考察的是大家对于英语词汇的掌握程度,希望对正在备考的你有所帮助。 21.English has become a communication _______ for people from different countries. A.merit B.stream C.enjoyment D.medium 22.During the eight years war, many people _______ their blood for their country. A.shed B.tempted C.reserved D.devoted 23.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago. A.disappointed B.deserted C.clarified D.opposed 24.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about. A.an origin B.a detail C.an example D.an outline 25.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me . A.chapter B.ceremony C.chamber D challenge 26.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country. A.stain B.stable C.peaceful D.pink 27.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college. A.performance B.policy C.smart D.statement 28.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings. A. Alike B.Folk C.Twin D.Former 29.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time. A.fuel B.frown C.fulfill D.frost 30.Please do not _______ when somebody else is talking. A. intend B.interpret C.interupt D.invest 31.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger. A.express B.explode C.ecploit D.expose 32.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinio A.affects B.reacts C.reflects D.recognizes 33.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front. A.feedback B.backward C.withdraw D.departure 34.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally. A.dramatic B.original C.considerable D.temple 35.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech. A.evolution B.sign C.inpidual D.ceremony 36.The dog _______ the rabbit but could not catch it. A.ceased B.chained C.checked D.chased 37.If your letter is over weight, you must pay for the _______. A.excess B.exceed C.checked D.chased 38.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits. A.weaken B.omit C.overcome D.overtake 39.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______. A.insurance B.expense C.evidence D.payment 40.Chocolate and ice-cream have different _______. A.favour B.favourites C.fever D.flavours 答案: 21.D 22.A 23.A 24.D 25.D 26.B 27.A 28.C 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.A 35.D 36.D 37.A 38.C 39.A 40.D 在上述题目如果有发现自己不熟悉或者不认识的单词可以先记录下来,在做完题目之后再进行学习记忆。










编辑推荐:
湖北普通专升本各招生院校2017-2019年历年录取分数线
2020年湖北普通专升本培训班招生简章

 以上就是有关2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案2的简要介绍。更多湖北专升本试题及答案,敬请关注!
您可能感兴趣的:
我们是有底线的>_<
阅读更多请进入网站地图 自考动态 最新更新 自考XML地图 XML地图
Copyright 2005-2020 版权所有:湖北自考网 运管管理:武汉易学堂教育科技有限公司 All rights reserved
声明:本频道为湖北专升本交流信息网站,政策通知敬请考生以权威部门公布的正式信息为准
鄂ICP备14009716号-1
客服