当前位置:湖北自考网 > 湖北普通专升本< > 湖北专升本试题及答案

2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案1


以下是湖北专升本为大家汇总整理的2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案,主要考察的是大家对英语词汇的掌握程度。 1. This kind of medicine has the power to _______poison. A.splash B.resist C.adopt D.occupy 2. He is easily _______ so I do not like to talk with him. A.defended B.afforded C.created D.offended 3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again. A.inclined B.puzzled C.accompanied D.performed 4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not. A.sunk B.sighed C.sought D.sealed 5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last. A.expressed B.yielded C.decreased D.approved 6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus. A. cliff B.still C.stiff D.stick 7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it. A.slip B.pack C.gain D.solve 8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer. A.genuine B.generous C.genius D.gentle 9.If you use _______, you can get a higher quality picture. A.wax B.shame C.goose D.slides 10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer. A.frightens B.differs C.displays D.governs 11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program. A.function B.fundamental C.funeral D.funds 12.Who is the patient being _______ on? A.painted B.operated C.tied D.fetched 13.Mary is _______ of music but I am not. A.pause B.adventure C.grammatical D.fond 14.This man has been proved _______ of murder. A.guilty B.spoil C.flash D.curious 15.The international situation is very _______ in the Middle East. A.delicious B.perfect C.delicate D.percent 16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies. A.recognized B.extended C.persuaded D.unexpected 17.We _______ that it will take another four months to finish this plan. A.grant B.estimate C.council D.check 18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors. A.overlooke B.ignored C.noticed D.outlined 19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies. A.tidy B.sincere C.worship D.merry 20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government. A.menu B.spoon C.loan D.bond 答案: 1.B 2.D 3.A 4.D 5.B 6.C 7.D 8.A 9.D 10.D 11.D 12.B 13.D 14.A 15.C 16.C 17.B 18.A 19.B 20.C 大家可以在做完所有的题目之后再去核对自己的正确率,同时将错题记录在自己的错题本上。









编辑推荐:
湖北普通专升本各招生院校2017-2019年历年录取分数线
2020年湖北普通专升本培训班招生简章

 以上就是有关2020年湖北普通专升本英语单选题练习及答案1的简要介绍。更多湖北专升本试题及答案,敬请关注!
您可能感兴趣的:
我们是有底线的>_<
阅读更多请进入网站地图 自考动态 最新更新 自考XML地图 XML地图
Copyright 2005-2020 版权所有:湖北自考网 运管管理:武汉易学堂教育科技有限公司 All rights reserved
声明:本频道为湖北专升本交流信息网站,政策通知敬请考生以权威部门公布的正式信息为准
鄂ICP备14009716号-1
客服