[阅读选择]In the next stage， from three to five years old， curiosity knows no bounds. Every type of suitable toy should be made available to the child， for trying out， experimenting and learning， for discovering his own particular ability. Bricks and jigsaws(七巧板) and construction toys; painting， scribbling(涂鸦) and making things; Sand and water play; toys for imaginative and pretending play; the first social games for learning to play and get on with others.
We learn from the passage that a child has boundless curiosity______.
A、when he is two.
B、when he is around four.
C、when he is six.
D、when he is eight.
答案解析：根据In the next stage, from three to five years old, curiosity knows no bounds可以得出答案是B。
[阅读选择]Hearing loss， which occurs typically prior to teenage years， progresses throughout one‘s lifetime. Although hearing loss is now the world’s number one health problem， nearly 90 percent of people suffering hearing loss choose to leave the problem untreated. For many millions， treating hearing loss in a conventional way can involve numerous office visits， expensive testing and adjustments to fit your ear. Thanks to Crystal Ear， the “sound solution” is now convenient. Almost 90 percent of people with mild hearing loss， and millions more with just a little hearing drop-off(下降)， can be dramatically helped with Crystal Ear. Moreover， its superior design is energy-efficient， so batteries can last months. Crystal Ear is now available to help these people treat their hearing loss with a small hearing amplifier(放大器)。
According to the passage， hearing loss is_____.
A、only a minor health problem.
B、the world‘s most common health problem.
C、merely a teenage disease.
D、an incurable disease.
答案解析：hearing loss is now the world’s number one health problem这句话可以帮助我们找到答案。