2020年成人高考高起专英语练习题及答案6


成人高考备考过程中,练习题必不可少,以下是湖北成考网为大家准备的成人高考高起专英语练习题及答案。
1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.” A. the idea of her B. the idea of him C. an idea of them D. an idea of theirs 2. The children got to the zoo after walk. A. half hour’s B. half a hour’s C. half an hour’s D. half hour 3. The light was on all day long. I didn’t know who . A. has turned it on B. has turned on it C. had turned it on D. had turned on it 4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .” A. neither B. none C. either D. all 5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.” A. many time B. long C. long time D. much long 6. Think it over, you will find a way. A. or B. and C. before D. yet 7. “Where is your daughter?” “He school.” A. was in B. will be at C. has been to D. has gone to 8. “How is your son today?” “He is .” A. very good B. very well C. a teacher D. kind 9. John dashed back into the room and saw . A. what is wrong B. what was wrong C. what wrong was D. if was wrong 10. Is this house large enough for us ? A. living B. living in C. to live D. to live in 11. This computer is than that one. A. much expensive B. much more expensive C. most expensive D. the most expensive 12. On the first day at work I introduced to the class. A. me B. my C. myself D. I 13. There is milk in the bottle. A. no any B. not a C. no D. not many 14. Stop talking. I have words to say. A. little B. a little C. few D. a few 15. Do you know who the picture? It’s upside-down. A. hung B. hang C. hanged D. hanging 16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ” “Oh, look, that little one in red.” A. a B. an C. / D. the 17. The thing to remember is to close the windows before you leave. A. only B. most important C. very D. biggest 18. WTO is the short form for World Trade ___________. A. Organization B. Occupation C. Owner D. Office 19. He is a man who is fond of ________ activities. A. outdoor B. outside C. out D. out of 20. We should walk on the _________ not on the road. A. pavement B. street C. way D. corner 21. They have many ________ including three black cats. A. pandas B. pears C. pets D. peaches 22. You’re late. The manager has already came. A. terrible B. nearly C. terribly D. near 23. He living in the country to the city. A. likes B. prefers C. enjoys D. loves 24. There is in today’s newspaper. A. new anything B. new something C. anything new D. something new 25. Help to the apples, children. A. you B. yours C. yourselves D. yourself 26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________. A. Toms … my … he B. Tom's … mine … his C. Tom's … mine … him D. Tom's … my … his 27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?” “It’s hard to say.___________ people, I think.” A. Million of B. Millions of C. Two millions of D. Two million of 28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy. A. showed B. made out C. had D. turned out 29. We had many pens, but ink. A. few B. a few C. not many D. not much 30. The water vapour when the temperature is above 100℃. A. becomes into B. makes into C. takes into D. turns into 31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places. A. has B. for C. in D. with 32. Have you ever why some people are left-handed. A. wondered B. thought C. believed D. expected 33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me. A. give B. put C. hand D. point 34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one. A. Pick B. Bring C. Carry D. Take 35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2. A. take in B. take off C. take out D. take away 1.D 2.C 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.B 10.D 11.B 12.C 13.C 14.D 15.A 16.C 17.B 18.A 19.A 20.A 21.C 22.C 23.B 24.D 25.C 26.B 27.B 28.D 29.D 30.D 31.D 32.A 33.C 34.D 35.A





编辑推荐:
湖北成人高考高起专试题辅导练习
2020年湖北成人高考报名时间及预报名入口

 以上就是有关2020年成人高考高起专英语练习题及答案6的简要介绍。更多外语辅导,敬请关注!
我们是有底线的>_<
阅读更多请进入网站地图 自考动态 最新更新 自考XML地图 XML地图
Copyright 2005-2020 版权所有:湖北自考网 运管管理:武汉易学堂教育科技有限公司 All rights reserved
声明:本频道为湖北成人高考交流信息网站,政策通知敬请考生以权威部门公布的正式信息为准
鄂ICP备14009716号-1
客服