2020年成人高考高起专英语练习题及答案4


成人高考高起专层次的英语考试想要考的好离不开试题的练习,一起来看看湖北成考网为大家带来的成考高起专的英语练习题及答案。 1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas. A. just has got married B. has just married C. was just married D. has just got married 2. Every officer and every soldier _______ obey the rules. A. had to B. have to C. has to D. must have to 3. Rarely _______ so difficult a problem. A. she could have faced with B. could have she faced with C. she could have been faced with D. could she have been faced with 4. ______ a dog on the road, the car stopped. A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing 5. I asked my teacher _______. A. what courses should I take B. should I take what courses C. I should take what courses D. what courses I should take 6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______. A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right 7. There aren’t many pandas ________ in the world today. A. alive B. living C. lively D. lived 8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set. A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them 9. It _______ to me that he was jealous. A. happened B. took C. occurred D. felt 10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature. A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated 11. Please ______ me at the station on time. A. meeting B. to meet C. meet D. met 12. _______ “hello”, he reached out his hand. A. Said B. Saying C. To say D. Say 13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without. A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended 14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness. A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that 15. Please telephone me half an hour _______. A. in charge B. in advance C. in time D. in front 16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History. A. are B. is C. are being D. is being 17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy. A. refer B. suggest C. recommend D. propose 18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood. A. reported B. reports C. has been reported D. has reported 19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him. A. as B. so as to C. so that D. so as 20. His report on the space exploration was really ________. A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly 1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D 11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A


编辑推荐:
湖北成人高考高起专试题辅导练习
2020年湖北成人高考报名时间及预报名入口

 以上就是有关2020年成人高考高起专英语练习题及答案4的简要介绍。更多外语辅导,敬请关注!
我们是有底线的>_<
阅读更多请进入网站地图 自考动态 最新更新 自考XML地图 XML地图
Copyright 2005-2020 版权所有:湖北自考网 运管管理:武汉易学堂教育科技有限公司 All rights reserved
声明:本频道为湖北成人高考交流信息网站,政策通知敬请考生以权威部门公布的正式信息为准
鄂ICP备14009716号-1
客服